Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Ing. Pavel Dudko

Dobrý deň, neodporúčam, lebo: 1. dopredu nepovedali koľko to bude stať 2. Dopredu nepovedali že nevedia poslať to na mail, donútili ma kúpiť ich USB kľúč 3 dopredu nepovedali že kvalita papiera bude horšia ako som mal.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia, aj keď opísané problémy boli spôsobené najmä požiadavkou na urýchlené spracovanie zákazky v kombinácii s nejasným zadaním.Potrebovali ste urgentne sken i kopírovanie plne farebných výkresov vo vysokej kvalite a výslovne ste, že to potrebuje čo najskôr. Podľa Vášho zadania sa malo jednať o formáty A0, z čoho aj vychádzal odhad ceny. Reálne ale boli výkresy väčšie (dlhšie ako dva a pol metra), čo malo vplyv na cenu. Výkresy obsahovali veľké množstvo  farebných liniek, preto bol potrebný sken vo vysokom rozlíšení, čo následne spôsobilo väčší objem dát a nemožnosť poslať výsledný súbor e-mailom, takže sme sken uložili na USB pamäťové médium. Kúpu kľúča sme Vám nevnútili ale ponúkli - bez problému nahráme skeny aj na pamäťové médiá dodané zákazníkom.Kvalita papiera bola štandardná - biely výkresový papier 80g, išlo o technický výkres, originál bol na rovnakom papieri. Na požiadanie vieme samozrejme poskytnúť aj kvalitnejšie (a drahšie) druhy papierov, takúto požiadavku ste však nevyslovili.Karol DittingerFaxCopy, a.s.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.