Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Marianna

Prílohy boli z nepochopitelného dovodu velmi slabo viditeľne. Farba bledá. Inak vsetko ok.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutý problém, spôsobila ho (ne)kvalite tlačového podkladu.V prílohách objednávky bol vložený menej kontrastný sken dotazníka, ktorý je ako raster a nie je úplne v dobrej kvalite. Farba na tom dotazníku nie je čistá čierna (je o dosť svetlejšia), teda už dodané podklady boli "svetlejšie", výtlačok zodpovedal farbe predlohy.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Marianna

Dobrý deň, áno. Dala som však vytlačiť znova ale vo farebnej verzii a ten už bol v poriadku, dostatočne sýty. Zvolenie pôvodnej čiernobielej nebolo dostatočne sýte. Škoda, že som si to nevšimla skôr. Pôvodnú pracu teda nemozem pouzit, druha je však uz v poriadku. DakujemOdoslané z iPhonuDňa 2. 4. 2025 o 10:11 užívateľ Karol Dittinger napísal:

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.