Pečiatky, diplomovky, vizitky, veľkoplošná tlač, tlač fotografií | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Hodnotenie produktu

Komentáre

Radka

Jedine mínus bolo v tom, že bola fólia na jednom mieste poškodená. Asi by pomohlo keby bola namotaná na nejakom papierovom kotúči. Ako ju zamestnanci chytali za kraj tak ju pokrcili a keďže to bola one way vision tak sa na tých bodkách zlomila a kúsok z nej chýbal.

Reakcia obchodu

Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia. Výtlačky, ktoré sa tlačia centrálne (teda nie v predajni), odosielame z výroby do predajne vždy v tubuse (čo bol aj tento prípad). Následne, ak zákazník v objednávke nezvolil príplatkový spôsob balenia (na výber je niekoľko rôznych tubusov, ktoré potom dostane zákazník spolu s objednávkou), v predajni zákazku z tubusu vyberú a odovzdajú už balenú len v prepravnej fólii - čo bol aj Váš prípad.Pred odovzdaním by predavačka v predajni mala výtlačok v prítomnosti zákazníka skontrolovať a odovzdať - podľa svedectva kolegýň z prievidzskej predajne sa tak malo stať aj v tomto prípade, toto však neviem nezávisle overiť. K poškodeniu teda mohlo pravdepodobne dôjsť pri následnej manipulácii.Karol DittingerFaxCopy, a.s. 

Radka

Dobrý deň, pani mi položila fóliu na pult s tým že si ju mám skontrolovať a podpísať. Podpísala som ale úprimne iba na kuse som ju odbalila aby som pozrela či nie je rozmazane logo. Neviem si predstaviť kde by som mala sama odbalovat fóliu ktorá ma vyše 170cm prišlo mi divne aby som si ju rozložila na zemi aby som ju skontrolovala. Určite som ju nepoškodila ja keďže som ju šla hneď lepiť v Prievidzi a foliu som len položila na zadnú sedačku a o 3 minúty vybrala. Všimla som si to pri rozbalení celej fólie čo by som si všimla keby som tak urobila v predajni. Moja chyba. Recenzia nebola písaná v zlom, určite si ešte budem dávať robiť u vás fólie akurat že si ich poriadne skontrolujem. A pani mi žiaden tubus ani neponúkla na zakúpenie. Asi by pomohlo keby predavačka rozbalila foliu a kontrolovala ju so zákazníkom a nie len odovzdala so slovami skontrolujte si ju a podpíšete. Lebo fakt človek nevie ako si ma taký veľký formát kontrolovať na tom malom pulte a tým pádom si to ani neskontroluje.Dňa st 2. 4. 2025 o 10:38 Karol Dittinger napísala(a):

NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.