Pečiatky - rôzne veľkosti a farby | Printstudio.FaxCopy.sk
.

Pečiatky ponúkame v rôznych veľkostiach, tvaroch a farebných prevedeniach podľa účelu, aby ste vedeli pečiatku čo najviac prispôsobiť vašim potrebám. Množstvo modelov vám v našich predajniach FaxCOPY vyrobíme aj na počkanie.

Výber a využitie pečiatok

Telesá pečiatok sú prispôsobené rôznym potrebám, od najmenších vreckových pečiatokklasických kancelárskych, až po veľkoplošné pečiatky. Robustná rada Colop Heavy Duty s odolným kovovým telom je pripravená na najnáročnejšie použitie.

Nezabudnite, že pre živnostníkov je pečiatka druhou vizitkou. Pre manažérov a všetkých, ktorí hľadajú dômyselné pomôcky, máme elegantné perá s pečiatkou Modico 2v1. Pero s prémiovým vzhľadom je na nerozoznanie od toho bežného, preto skrytá pečiatka zvykne neznalých prekvapiť a aj zaujať.

Štočok a atramentová poduška

Na pečiatky si môžete nechať vyhotoviť ľubovoľný text, čiarovú grafiku alebo logo. Reliéf štočku, môže byť vyrobený laserovým gravírovaním alebo presvitovou technológiou flash. Technológia Modico flash dokáže odtlačky reprodukovať verne, s vysokou životnosťou – až 15 000 odtlačení. Kľúčovým komponentom pečiatky je atramentová poduška slúžiaca ako zásobník farbiva, ktoré sa pomocou štočku prenáša na odtlačený povrch. Moderné pečiatky sú samonamáčacie, ich atrament sa nachádza priamo v telese pečiatky, vďaka čomu je s nimi manipulácia mimoriadne jednoduchá. Spravidla je poduška jednofarebná, na výber sú podľa ponuky rôzne farebné podušky, vrátane rýchloschnúcich alebo UV atramentov. Rýchloschnúcimi pečiatkami je možné pečiatkovať porézne či neporézne povrchy materiálov napr. plast, textil, kov, kameň, lamino, sklo, fotografický papier, guma. Tento špecifický atrament je vhodný na kvalitatívne kontroly, diplomy, osvedčenia, vernostné karty, označovanie textilu vrátane pracovných odevov, posteľného prádla, kartičky totožnosti alebo napr. vstupy na diskotéky.

Cena od 15,15 €
NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.