Roll-up banner | Blog
.
16.09.2019      Čas čítania: 1 min.

Roll-up banner


Roll-up prípadne reklamný stojan je veľmi efektívny nástroj reklamy a prezentácie svojej firmy či akcie. Okrem toho je roll-up mobilným nástrojom, pretože ho kedykoľvek môžete rýchlo zbaliť a znova rozbaliť na inom mieste. Na banner je možné vytlačiť akúkoľvek grafiku, ktorú kedykoľvek neskôr dokážete nahradiť inou. Praktické púzdro na roll-up je súčasťou balenia.

Roll-up banner

 

Univerzálny roll-up na akúkoľvek príležitosť

Ide o rolovaciu reklamnú plochu, ktorá môže mať rôznu šírku. Jej výhodou je najmä to, že tento rozkladací banner postavíte takmer kamkoľvek, nemusíte vŕtať do stien, vešať už na existujúce skrutky v stenách alebo rozmýšľať ako a kam banner zavesiť. Jednoducho ho rozbalíte na akomkoľvek mieste a ste v centre pozornosti potencionálnych zákazníkov. Veľká variabilita tohto systému má mnoho využití v exteriéroch a čím viac sa s nimi stretávame na rôznych prezentačných akciách – veľtrhoch, výstavách alebo firemných akciách. Navyše Vám tento skvelý marketingový nástroj dokáže posilniť identitu vašej spoločnosti.

 

Roll-up banner

 

Výroba a objednávka roll-upu u nás

Jednoduchá a elegantná forma prezentácie je výsadou týchto moderných prezentačných systémov. Roll-up je vyrobený z PVC banneru, ktorý sa v dolnej časti vysúva smerom hore a následne sa uchytí na poskladanú tyč. Ďalšia možnosť ako zvýrazniť reklamu na roll-upe je pripnúť malé lampy, ktoré nasvietia efektívne reklamu na roll-upe.

Dôležitou otázkou je samotná cena roll-upu. Len vo FaxCopy za jeden roll-up zaplatíte od 33,-eur




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.