Ako vyberať detské tapety | Printstudio.FaxCopy.sk

Vážení zákazníci, dňa 5.10.2024 od 22:00 do 6.10.2024 5:00 bude na našich weboch prebiehať aktualizácia zabezpečenia. V tomto čase nebude dostupný náš web. Ďakujeme za pochopenie.

.
29.07.2024      Čas čítania: 2 min.

Ako vyberať detské tapety


Vybrať správne detské tapety môže byť výzvou, ale zároveň aj zábavou, ktorá oživí detskú izbu a dodá jej jedinečný charakter. V tomto článku sa zameriame na rôzne typy tapiet s vlastnou potlačou, od tradičných tapiet po detské samolepiace tapety na nábytok, a poskytneme vám praktické tipy, ako vybrať tú najlepšiu možnosť pre vašu domácnosť.

Prečo je detská tapeta na skriňu skvelou voľbou? 

Detská tapeta na skriňu je perfektný spôsob, ako v detskej izbe spestriť nábytok zároveň ho ochrániť pred nevyspytateľnými detskými hrami. Samolepiacu tapetu môžete nalepiť na skrine, komody či dokonca na dvere. Výhodou je, že sa dá ľahko aplikovať a v prípade potreby aj odstrániť bez poškodenia povrchu.

Ako vyberať detské tapety

Náš tip: Vyberte motív tapety podľa záujmov vášho dieťaťa. Ak vaše dieťa miluje vesmír, detské tapety môžu byť s motívom hviezd, planét a rakiet. Na samolepiacu tapetu vám vytlačíme akýkoľvek motív. Obľúbenými motívmi sú aj známe rozprávkové postavičky či tapety s dinosaurami, tu však dávajte pozor, pretože deti môžu tieto motívy potlače tapiet rýchlo omrzieť.

Ako kombinovať detské tapety na skrine s ostatným interiérom?

Ak už máte v detskej izbe zavedenú prevládajúcu farbu alebo tému dekorácií, je dôležité vybrať tapetu, ktorá bude ladiť. Detské tapety na skrine môžu buď dopĺňať existujúce farby alebo poskytnúť kontrastný prvok, ktorý oživí celý priestor. Použite bezplatný nástroj s farebným kruhom na miešanie farieb, v ktorom dokážete navrhnúť harmonickú farebnosť pre detské samolepiace tapety na nábytok.

Detská tapeta vesmír a podobné kreatívne tapety

Vesmír je fascinujúcou témou pre deti všetkých vekových kategórií. Detská tapeta s vesmírnymi motívmi rozžiari izbu a tiež podporí záujem detí o astronómiu a vesmírne úkazy. Skombinujte vesmírnu tapetu so svietiacimi tzv. fosforovými hviezdami a planétami, ktoré môžete nalepiť na strop alebo na nábytok, detská tapeta vesmír tak vynikne ešte viac. Takýmto spôsobom vytvoríte magickú nočnú oblohu priamo v detskej izbe.

Ako vyberať detské tapety

Detské samolepiace tapety na nábytok: Praktické a obľúbené riešenie

Ak hľadáte rýchle a jednoduché riešenie pre vylepšenie detskej izby, zvoľte detské samolepiace tapety na nábytok. Bežné tapety sú dostupné v rôznych farbách a vzoroch, výber motívov je však obmedzený, preto vám odporúčame nechať si potlačiť tapety na mieru podľa vlastného motívu, s ktorým vám môžu pomôcť aj naši grafici. Potlačené tapety, sa ľahko aplikujú na rôzne povrchy a sú odolné voči opotrebeniu, preto sú vhodným riešením ako detské tapety na nábytok a ako sme už spomínali vyššie, využijete ich aj ako detské tapety na skrine. Pred prilepením tapety nezabudnite dôkladne vyčistiť povrch nábytku či steny, aby sa zabezpečilo dobré priľnutie. S trochou kreativity a plánovania môžete vytvoriť hravý interiér, ktorý vaše dieťa bude milovať.

Objednať potlač tapety




NEWSLETTER
Radi by ste sa ako prví dozvedeli o výhodných akciách, súťažiach a zaujímavých foto novinkách? Prihláste sa na odber nášho newslettera.